Advertise Here

Despre infertilitate, despre cum o putem invinge, despre femei si minunile lor

- Another Blogger Blog's

Infectiile vaginale sunt cauzate de o supradezvoltare a Candida albicans, o ciuperca ce traieste in mod normal in corpul nostru.

Anumite conditii creeaza un mediu propice in care ciuperca se poate inmulti si extinde.

Cele mai comune simptome sunt: o secretie alba branzoasa, iritatie, arsura si mancarime intensa, si o roseata in acea zona.

Iata cum poti trata candida in mod naturist.

  • Mananca iaurt. Acesta contine o bacterie (culturi vii, inclusiv acidophilus si bifidus) care distruge microbii si ciupercile specifice. Functioneaza si cand este aplicat topic. Introdu iaurtul in vagin folosind un deget sau un aplicator de tampon. Foloseste numai iaurt natural, simplu. Pe cat posibil, incearca sa-l fabrici chiar tu acasa, din lapte natural, sau cumpara-l din piata de la tarani. Cele din comert nu sunt prea eficiente.

  • Ia suplimente cu lactobacillus sau acidophilus. Foloseste-le potrivit prescriptiilor de pe prospect.

    Tratamente naturiste pentru Candida
  • Fa spalaturi cu o solutie obtinuta din 1 - 3 linguri de otet de mere si 250 ml de apa. Fa spalaturile o data pe zi, atat timp cat prezinti simpomele, dar nu mai mult de o saptamana.

  • Scade sau elimina consumul de zahar si alimente dulci. Zaharul inlesneste dezvoltarea candidei.

  • Foloseste un catel de usturoi ca supozitor. Usturoiul contine un agent natural anti-fungi. Decojeste un catel proaspat de usturoi, infasoara-l in tifon si insereaza-l in vagin.

  • Incearca violetul de gentiana. Este un remediu traditional pentru infectiile vaginale si poate fi gasit in farmacii. Tamponeaza zona cu el o data sau de doua ori pe zi, folosind un betisor de ureche.

  • Spalaturi cu ierburi. Combina cantitati egale de salvie, zmeura si tataneasa si ¼ gentiana. Acestea pot fi combinate cu otet de mere.

    Daca nu ai mai avut niciodata Candida, ar trebui sa consulti un medic pentru un dignostic precis. Daca simptomele persista sau ai anumite conditii medicale specifice sau ingrijorari, contacteaza un ginecolog. Aceste informatii nu sunt menite a tine loc de tratamentul si sfatul unui medic.
  • 0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu