Advertise Here

Despre infertilitate, despre cum o putem invinge, despre femei si minunile lor

- Another Blogger Blog's

Femeile elimina intre 30 si 60 de grame de sange in timpul unei menstruatii normale.

- Unul din sase ovule fertilizate nu are sansa de a se dezvolta, de cele mai multe ori fiind reabsorbit de organism; femeia nici nu banuieste ca a ramas insarcinata.

- Perioada ciclului menstrual este determinata de timpul necesar ovarului de a elimina un ovul. Dupa eliberarea lui, mai dureaza in medie 14 zile pana la aparitia menstruatiei.

Recomandari in timpul menstruatiei
1. De curand au aparut pe piata tampoanele biodegradabile din bumbac 100% fara substante pe baza de cloruri. Exista studii care au arata o legatura subtila intre aceste substante si cancer. Evita pe cat posibil folosirea unor tampoane neadecvate.

2. Unele femei folosesc tampoane din bureti naturali oceanici. Dupa introducerea in vagin, acestia absorb sangele iar dupa scoaterea lor, pot fi spalati si refolositi.

3. Exista capsule speciale care se introduc in vagin si dupa ce absorb sangele pot fi scoase pentru a fi spalate si refolosite.

Pentru a invata mai multe despre ciclul tau, pastreaza un jurnal in care sa povestesti modul in care te simti, atat la nivel fizic cat si psihic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu