Advertise Here

Despre infertilitate, despre cum o putem invinge, despre femei si minunile lor

- Another Blogger Blog's

Un grup de cercetatori din Marea Britanie a intrebuintat pentru prima oara cu succes o noua tehnica de testare a fertilitatii ce determina cu o mai mare precizie care dintre ovulele unei femei prezinta un potential mai ridicat de a fi fecundate, potrivit reutershealth.com.



Tratamentul combina ecografia prenatala utilizata curent cu un nou program computerizat ce poate identifica, prin scanare, ovulele cu probleme cromozomiale, in care caz s-ar putea pierde sarcina.

Prima pacienta ce a beneficiat de aceasta noua tehnologie si este acum gravida, este o femeie in varsta de 41 de ani, din Marea Britanie, in cazul careia tratamentul de fertilizare a esuat de 13 ori consecutiv. Scopul final al cercetarii este, potrivit specialistilor, sporirea numarului de sarcini, dar si diminuarea celui de sarcini multiple si al avorturilor nedorite.

“Vom avansa cu grija in aplicarea acestei tehnologii, deoarece nu vrem sa dam sperante nefondate”, a precizat Simon Fishel, de la CAREfertility, clinica ce a dezvoltat noua tehnologie.

Sursa: www.superbebe.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu