Advertise Here

Despre infertilitate, despre cum o putem invinge, despre femei si minunile lor

- Another Blogger Blog's

Intr-un studiu, 2/3 dintre subiectii care au fost expusi unei situatii stresante si-au mãrit de 6 ori riscul de a dezvolta depresie in acea lunã.
In ceea ce priveste implicatiile de ordin sexual pot exista anumite disfunctii sexuale si de reproducere. Stresul poate conduce la diminuarea dorintelor sexuale si la imposibilitatea de a ajunge la orgasm, la femei.




Stresul mai poate cauza si impotenta temporarã la bãrbati. O parte a rãspunsului la stres implicã eliminarea de cãtre creier a unor substante chimice care contractã muschii fini ai penisului si arterele acestuia.

Acest lucru reduce fluxul de sânge inspre penis si il mãreste pe cel afarã din penis, motiv pentru care erectia se reduce partial sau total.

Fertilitatea. Stresul poate afecta si fertilitatea. Hormonii stresului au un impact puternic asupra glandei hipothalamus, care produce hormonii de reproducere.

1 comentarii:

Tariff spunea...

Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
*Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

Trimiteți un comentariu