Advertise Here

Despre infertilitate, despre cum o putem invinge, despre femei si minunile lor

- Another Blogger Blog's



Dupa criteriile europene, au prioritate la fertilizare in vitro cei care sunt la primul tratament de acest fel. Au sanse la aceste tehnici medicale gratuite cei casatoriti, dar si cei care sunt intr-o relatie stabila de cel putin un an, fara niciun fel de probleme medicale, altele decat infertilitatea.

De asemenea, pot avea acces si cei care sufera de infertilitate inexplicabila de minimum 3 ani.

Sanse mai mici au cei care au un copil sau mai multi acasa.

Sunt excluse din program persoanele obeze, cu un anumit indice de masa corporala, dar si daca unul dintre parteneri a fost sterilizat voluntar.

Acestea sunt criterii europene orientative, dupa care specialistii romani vor intocmi propriii noastre restrictii.

Pana acum, autoritatile au anuntat doar limita de varsta intre 25 si 40 de ani si faptul ca platesc o procedura.

In Romania, medicii estimeaza ca 1.250 de cupluri ar avea nevoie intr-un an de fertilizare in vitro. Acum, putini isi permit sa suporte din banii lor procedura. Unii si-au facut credite si inca platesc rate si dobanzi la banci, desi n-au avut rezultatele visate.

Asociatia S.O.S. Infertilitatea, care reprezinta interesele romanilor cu probleme de fertilitate, saluta anuntul ministerului, dar spune ca limitarea la 250 de cupluri este o masura discriminatorie. "Unde este accesul egal la tratament medical pentru cei care contribuie la sistemul de asigurari?", se intreaba reprezentantii asociatiei.

Toata lumea asteapta insa conditiile clare de inscriere in programul gratuit de fertilizare. Trebuie sa apara cat mai repede, pentru ca startul se va da la 1 ianuarie.

1 comentarii:

Tariff spunea...

Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
*Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

Trimiteți un comentariu