Advertise Here

Despre infertilitate, despre cum o putem invinge, despre femei si minunile lor

- Another Blogger Blog's

Ideal este ca acest lucru, daca tot se intampla, sa nu fie dus de una singura. Unele femei aleg sa nu vorbeasca cu partenerul lor sau cu familia fie din dorinta de a nu fi judecate, fie pentru ca ele considera ca au luat o decizie buna si nu vor sa renunte la ea, fie pentru ca isi doresc sa uite cat mai repede despre asta si considera ca daca nu vorbesc si nimeni nu stie, atunci nu exista. Intr-o relatie familiala fireasca, acest lucru va fi greu de ascuns. Si probabil femeia se va simti in siguranta si va cauta suportul celor din jurul ei. Iar familia poate face foarte mult pentru ea in astfel de momente.

1. Incurajeaza persoana sa isi reia activitatea cat mai repede si sa lase viata sa isi urmeze cursul. Daca va ramane blocata in experienta prin care a trecut isi va reveni mult mai greu si suferinta va fi mult mai mare.

2. Discutati alternativele inainte de avort, dar niciodata dupa. Odata ce decizia a fost luata, asumati-o chiar daca nu ai fost de acord cu ea. Cel mai lipsit de suport lucru pe care il poti face in astfel de momente va fi sa iti sustii in continuare opinia. E foarte posibil ca ea sa inceapa sa regrete ce a facut, dar nici acest lucru nu va justifica dorinta ta de a demontra ca ai avut dreptate si ca a luat o hotarare gresita.

3. Acordat-i compasiunea de care are nevoie. Se simte vulnerabila si chiar este. Are nevoie sa stie ca este cineva alaturi de ea, care o accepta asa cum este, cu deciziile bune sau rele pe care le ia, cu greselile pe care le face si suferintele prin care trece. E un moment bun sa va imbunatatiti relatia si sa incepeti sa comunicati mai bine.

4. Nu pune prea mult accent pe acest eveniment, dar incearca sa abordezi subiectul daca observi ca ea incepe sa se poarte mai ciudat sau mai alfel decat de obicei si refuza sa vorbeasca despre avort. Uneori experienta poate deveni atat de traumatizanta, incat persoana sa simta ca nu poate trece singura prin asta. Sentimentul de culpabilitate, mai ales cand apar si rigori de tip moral, pot contribui la senzatia de alienare. In aceste situatii, e bine sa o sfatuiesti si sa o indrumi catre un specialist.

5. Nu o judeca! E foarte usor sa o facem, chiar daca nu vrem in mod constient. Iar cea de langa noi fiind foarte sensibila, poate fi predispusa la a interpreta gresit lucrurile si la a reactiona exagerat. De aceea, mai mult ca altadata, cauta sa fii cald si deschis si sa nu provoci discutii in contradictoriu. Macar pentru o perioada de timp.

Vei simti multe lucruri in momentul in care vei fi alaturi de persoana implicata. Dorinta de a ajuta o sa te faca empatic si suficient de sensibil pentru a face lucrurile care trebuie, atunci cand ele sunt necesare. Ai incredere in tine si porneste de la premisa ca vrei sa ajuti si sa oferi suportul si caldura de care o persoana pe care o iubesti in mod neconditionat are nevoie pentru a depasi un moment traumatic din viata sa.

1 comentarii:

Tariff spunea...

Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
*Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

Trimiteți un comentariu