Advertise Here

Despre infertilitate, despre cum o putem invinge, despre femei si minunile lor

- Another Blogger Blog's

Ce trebuie sa stii despre sanii taiNu incerca sa ghicesti. In loc sa traiesti in umbra incertitudinii si a povestilor pe care le auzi in jurul tau, afla cu certitudine ca esti sanatoasa! Nu te teme sa iti infrunti frica de a te autoexamina si de a merge la medic. Doar asa poti afla sigur ca esti bine. De fiecare data.

Ce poti face pentru a fi sigura ca esti bine

Ce trebuie sa stii Depinde numai de tine
  • O analiza de rutina, o data la 1-2 ani. Daca ai peste 35 de ani, cel mai simplu este sa ceri medicului tau de familie o recomandare pentru efectuarea unei ecografii si/sau mamografii. Daca ai mai putin de 35 de ani, poti cere medicului tau sa iti faca o examinare clinica a sanilor sau poti merge singura sa faci o ecografie mamara care iti poate confirma ca esti sigur bine.
  • Examinarea clinica a sanilor. Aceasta ar trebui sa fie parte din analizele de rutina pe care le faci o data pe an. Asa ca data viitoare cand mergi la ginecolog sau la medicul de familie, ai putea sa-i ceri sa-ti examineze si sanii. Doar ca sa afli ca esti bine.
  • Autoexamineaza-te o data pe luna. Este atat de usor si de la indemana. La inceput s-ar putea sa ti se para usor ciudat, pana inveti reperele propriului tau corp. Apoi va deveni un gest foarte firesc care te va ajuta sa afli prima daca se intampla ceva neobisnuit cu sanii tai. Afla prima ca esti bine, in fiecare luna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu