Advertise Here

Despre infertilitate, despre cum o putem invinge, despre femei si minunile lor

- Another Blogger Blog's

Daca vrei baiat...

Se zice ca daca vrei sa faci baiat, trebuie sa tii cont de unele lucruri... distractive. Nu e deloc complicat. Iata cum spun specialiștii ca ar trebui sa se schimbe stilul tau de viata și obiceiurile: in primul rand introdu in alimentatia ta zilnica alimentele sarate (muraturi, de exemplu) și cat mai multa carne roșie.
Urmatoarea indicatie este numai pentru viitorii tatici - consumati bauturi accidulate! Dincolo de meniul zilnic din farfurie, trebuie sa schimbati și... pozitia. Se recomanda sa faceti dragoste in picioare, mai ales cand luna este in patrar. A, mai e ceva! Tineti capul orientat spre nord in momentul conceptiei... De asemenea, e indicat ca tu, mamico, sa dormi pe partea stanga a partenerului. Ce v-am zis, e distractiv, nu?

Daca vrei fata...

Peștele e alimentul de baza pe care trebuie sa-l introduci in meniul tau daca vrei sa faci fetita. Și ciocolata, multa ciocolata! In ceea ce privește pozitiile actului sexual... fetitele sunt mai putin pretentioase. Daca vrei sa fie fetita, e sufi cient sa faceti dragoste dupa-amiaza. Și sa incercati sa fiti impreuna in zilele pare din luna. Nu e greu, important e sa gasiti timp pentru iubire!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu